Om oss

OM OSS


LANG ERFARING

Vi er et  lokaleid trykkerier/kopisenter i Kristiansand. Vi ble  ble etablert i 2004. Vi holdt da til i små men hyggelige lokaler i Østre Strandgate 1.  I 2005 kjøpte vi opp Wilhelmsen kopi og print som ble etablert 1999. Vi vokste raskt ut av lokalene i Østre Strandgate og flyttet til nåværende lokaler i Vestre Strandgate 19A.

Vi har topp maskinpark og gjør det meste "in house".

Vi er fire ansatte som alle har lang erfaring i bransjen.

HVEM ER VI

Kenneth Bjørnestøl

Daglig leder


kenneth@kopianstalten.no

98 01 59 69


Einar Dyrholm

Salg/Produksjon


einar@kopianstalten.no

92 68 48 19


Kine Halland

Grafisk design/
Produksjon


kine@kopianstalten.no

38 10 84 00


Wicki Løland

Grafisk design/
Produksjon


wicki@kopianstalten.no

91 71 36 71
Mellom 10 og 20 tonn

trykksaker leveres med

våre sykler hvert år.


Raskt og enkelt!

Knipsekassa

Original Røde kors knipsekasse

Modellen vår heter RAY T6 (grønn) og har 10 kroner som hovedpremie. Disse ble produsert i Finland.Det unike med RAY T6 er at det ikke finnes en eneste ledning inni.De er helt mekaniske og er derfor ikke avhengig strømforsyning.

Det mest kompliserte er naturlig nok utbetaling av gevinster. I begge sideløpene hvor overskuddet faller ned er det to store trekasser som har plomberte telleverk, slik at ikke noen funksjonærer skulle fristes.

Vi har fått inn utallige historier om mer eller mindre vellykkede tjuvtriks folk brukte for å lure til seg noen kroner ekstra. Her skal alle få være anonyme…

Eksemplaret vårt kjøpte vi av en profesjonell reparatør, og den fungerer derfor utmerket. Han avslørte hvordan man demmet opp for gevinster ved å stramme til noen skruer slik at krona lettere spratt utenfor gevinstløpene. Disse kassene står idag høyt i kurs blant samlere.


Vi har i mange år hatt knipsekassen tilgjengelig for våre kunder så de kan prøve den ut. Desverre pga. Kovid-19 er den for øyeblikket ikke tilgjengelig for våre kunder, men så snart situasjonen endrer seg er dere hjertelig velkommen til et spill eller ti.