Om oss

OM OSS


LANG ERFARING


Vi er et lokaleid trykkeri/kopisenter som ble etablert i 2004. Tilhodsstedet var da Østre Strandgate 1.  I 2005 kjøpte vi opp Wilhelmsen kopi og print som ble etablert 1999. Vi vokste raskt ut av lokalene i Østre Strandgate og flyttet til nåværende lokaler i Vestre Strandgate 19A.


Vi er fire ansatte som alle har lang erfaring i bransjen.

HVEM ER VI

Kenneth Bjørnestøl

Daglig leder


kenneth@kopianstalten.no

98 01 59 69


Wicki Løland

Grafisk design/Produksjon


wicki@kopianstalten.no

91 71 36 71


Einar Dyrholm

Salg/Produksjon


einar@kopianstalten.no

92 68 48 19


Kim Ole Løland

Produksjon


kim@kopianstalten.no

92 01 00 70
Mellom 10 og 20 tonn

trykksaker leveres med

våre sykler hvert år.


Raskt og enkelt!

Knipsekassa

Original Røde kors knipsekasse

Modellen vår heter RAY T6 (grønn) og har 10 kroner som hovedpremie. Disse ble produsert i Finland.Det unike med RAY T6 er at det ikke finnes en eneste ledning inni.De er helt mekaniske og er derfor ikke avhengig strømforsyning.

Det mest kompliserte er naturlig nok utbetaling av gevinster. I begge sideløpene hvor overskuddet faller ned er det to store trekasser som har plomberte telleverk, slik at ikke noen funksjonærer skulle fristes.

Vi har fått inn utallige historier om mer eller mindre vellykkede tjuvtriks folk brukte for å lure til seg noen kroner ekstra. Her skal alle få være anonyme…

Eksemplaret vårt kjøpte vi av en profesjonell reparatør, og den fungerer derfor utmerket. Han avslørte hvordan man demmet opp for gevinster ved å stramme til noen skruer slik at krona lettere spratt utenfor gevinstløpene. Disse kassene står idag høyt i kurs blant samlere.

Kom innom og prøv!

KopiAnstalten AS


Åpningstider:


Mandag - fredag kl  9-16
Copyright © All Rights Reserved


Kontakt info

38 10 84 00

post@kopianstalten.no

Vestre Strandgate 19A,

       4615 Kristiansand